Vintage e-bike

Er zijn momenteel heel wat verschillende e-bikes te koop. De fietsenbranche heeft zich massaal op dit soort fiets gestort. Wat wij echter misten aan deze soort fietsen is een zekere elegantie. De klassieke look die je in de jaren 40, 50 en 60 wel terug zag in fietsen. Het maken van een mooie fiets was toen nog echt een kunst, die Nederlandse bedrijven als Batavus, Gazelle, Juncker en Empo volop beheersten. Vandaar ook dat wij besloten een bedrijf op te richten waarmee die traditionele, prachtige modellen worden omgebouwd tot elektrische fietsen. Zo heb jij straks een fiets die de look en kwaliteit heeft van vroeger, maar dan in een modern jasje!

Een e-bike met vintage look

Er zijn natuurlijk vintage e-bikes te krijgen. Je kunt je echter afvragen of dit wel echt vintage fietsen zijn. Ze hebben vaag wel de look van de klassieke modellen, maar zijn verder net zo zwaar en log als alle andere e-bikes. We wilden dat graag anders zien. Vandaar ook dat wij met de klassieke fietsen aan de slag gingen. Als wij hier een motor inbouwen, dan is daar bijna niet aan te zien dat er een aanpassing is geweest. Daar komt bij dat de fiets er ook niet veel zwaarder op wordt. Met andere woorden: als de accu een keer leeg is blijft de fiets net zo prettig rijden als anders.

Vandaag nog een vintage e-bike kopen?

Als jij zo’n mooie vintage e-bike wil kopen, neem dan om te beginnen eens een kijkje in ons assortiment. We hebben traditionele klassiekers voor je klaarstaan die een heel leven mee gaan. Dit zijn de modellen die gemaakt werden in een tijd dat je een fiets nog kocht voor het leven. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor een e-bike met vintage look die bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om jouw klassieke fiets door ons op te laten knappen en te laten ombouwen tot een e-bike. Ook hier vertellen we je graag meer over. Een vintage e-bike kopen? We staan klaar om jou aan je droomfiets te helpen.