Een innovatief, ingenieus systeem van Zehus.

De E-bikes van Dutch World Bikes worden voorzien van een Zehus elektrisch systeem. Dit is een bijna onzichtbare alles-in-één motornaaf van 250 W met geïntegreerde accu, elektronica en motor.

Het systeem is draadloos en 100% modulair. Je ziet nauwelijks dat je op een echte E-bike rijdt! Onder andere daarom is dit systeem uitermate geschikt voor onze fietsen. 

Het Zehus systeem is uniek in zijn soort en ook nog regeneratief. Je kunt kiezen uit diverse modi. Eco , turbo en turbo custom. In deze laatste modus laadt de accu op terwijl u fietst of afremt. Hierdoor bespaar je energie en je hebt meer bereik. Het bereik is afhankelijk van de ‘omstandigheden’. Gewicht van de fietser, tegenwind, heuvels, bandenspanning. Actieradius ligt tussen de 30 en 65 km. 

Het systeem is tevens voorzien van een elektronische rem met alarm. Check de website van Zehus voor nog meer informatie.

Afstandsbediening en handige app.

Een optie voor onze E-bikes is een draadloze afstandsbediening met onder andere een turbo boost knop. Een zeer lichte en kleine remote control die je op het stuur klikt.

Schakel tijdens het fietsen tussen verschillende modi ondersteuningsniveaus. De afstandsbediening staat via Blue tooth in verbinding met de elektrische naaf. Erg handig!

Je drukt op de  Turbo Boost-instelling  om het maximale koppel van de motor (40 Nm) te activeren. Ontzettend handig bij bergop en wind van voren.

Er is ook een handige app beschikbaar voor op je mobiele telefoon. Hierin kunnen instellingen worden aangepast via een Bluetooth-verbinding. Bijvoorbeeld de motor support niveaus  en vergrendelen en ontgrendelen van je fiets. En ben je nog niet in het bezit van een mobiele telefoon? Geen probleem! Dan is het toch altijd nog mogelijk om het Zehus systeem te gebruiken. Check de website van Zehus voor nog meer informatie.