Van gewone fiets e-bike maken

Heb jij een fiets waar je graag een e-bike van wil laten maken? Dat kan! We hebben bij Dutch World Bikes een ruim assortiment aan mooie fietsen klaarstaan. Klassieke modellen uit de jaren 40, 50 en 60, die we allemaal elektrisch hebben gemaakt. Dit doen we graag ook met jouw fiets. We knappen deze helemaal voor je op, waarbij je zelf ook zeggenschap hebt over de onderdelen die we vervangen, indien dit nodig is. Daarna bouwen we een elektrisch systeem in je fiets, waarbij je er op mag rekenen dat dit helemaal perfect werkt. Daarbij is het fluisterstil en praktisch onzichtbaar. Hebben we al gezegd dat het ook nog eens een heel licht systeem is? Je hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat je fiets gelijk een stuk logger wordt.

Een e-bike maken van een gewone fiets

Als je Dutch World Bikes met je fiets aan de slag laat gaan, dan mag je er op rekenen dat jouw fiets straks helemaal perfect werkt en dat deze een nieuw leven heeft gekregen. Dat is voor ons een passie, om oude fietsen te nemen en deze een nieuw tijdperk in te helpen tillen. We zijn gek op de fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 van merken als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker. Fietsen die nog werden gemaakt in een tijd dat je een fiets voor het leven kocht. Als wij er aan bij kunnen dragen dat dit leven nog wat wordt verlengd, dan zullen we dat zeker niet laten!

Een gewone fiets naar een e-bike laten maken

Een gewone fiets naar een e-bike laten maken is de specialiteit van Dutch World Bikes. Neem hiervoor een kijkje op onze website, zodat je helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden die je bij ons hebt. Je kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen om met ons te bespreken hoe wij van een gewone fiets een e-bike maken. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in ons assortiment om te bekijken wat voor andere klassiekers wij voor je klaar hebben staan.