Urban e-bike

E-bikes zijn momenteel erg populair. Logisch ook, want het is prettig rijden met een goede e-bike. Het probleem is alleen de kwaliteit van een groot aantal van de e-bikes die er in Nederland te krijgen zijn. Dit laat namelijk nog wel eens te wensen over. Door de hoge vraag worden de e-bikes overal vandaan gehaald en daar zitten nog wel eens fietsen tussen die log zijn, waarvan de motor snel kapot gaat of die om andere redenen niet voldoen aan je wensen. Bij Dutch World Bikes leveren we louter fietsen van de hoogste kwaliteit, waar je ook prettig op kunt fietsen als de accu een keer leeg is. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de perfecte urban e-bike.

Een e-bike in urban stijl

Dutch World Bikes is de specialist op het gebied van ombouwen van klassieke fietsen naar e-bikes. We nemen de modellen die in de jaren 40, 50 en 60 populair waren, zorgen ervoor dat deze er weer piekfijn uit komt te zien en bouwen hier een motor in. Zo heb je al snel een urban e-bike die vele jaren mee kan gaan. We kunnen je dit garanderen, aangezien de fietsen waar wij mee werken werden gemaakt in een tijd dat kwaliteit nog echt ergens voor stond. Dat je een fiets kocht waarvan je wist dat die een heel leven mee kon gaan. Fietsen van klassieke Nederlandse merken als Batavus, Gazelle, Empo en Juncker. Fietsen die niet klassiek lijken, maar het echt zijn!

Wil jij een urban e-bike kopen?

Met een e-bike urban stijl uit onze webshop mag je trots zijn op waar je op rijdt. Een urban e-bike kopen doe je dan ook het beste bij ons. We bieden je de hoogste kwaliteit waar je altijd op kunt rekenen. Wil jij meer weten over een bepaalde fiets? Dan neem je hier gewoon even contact over op met ons. Heb je zelf een klassieke fiets waarvan je graag wil dat er een e-bike van wordt gemaakt? Dan gaan wij dat voor je regelen. We zorgen dat je fiets er weer als nieuw uit komt te zien en dat hier een krachtige elektromotor in wordt gezet. Een motor die overigens bijna onzichtbaar is. Je kunt altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen.