Urban e-bike heren

Voor de mooiste e-bikes zit je goed bij Dutch World Bikes. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan de mooiste fietsen voor je klaarstaan. We hebben fietsen voor jou in de aanbieding die er helemaal uitzien als de klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60. Dat is ook niet verwonderlijk, want wij maken van deze klassieke fietsen namelijk moderne e-bikes! We herstellen deze klassieke fietsen geheel in hun glorie en geven ze zo een nieuw leven. Dit doen wij door een modern elektrisch systeem aan de fietsen doe te voegen. Kabels, display en accu zijn geheel uit het zicht geplaatst door ons, daarbij is het systeem ook praktisch geruisloos.

De mooiste e-bike urban stijl voor heren

Een urban e-bike voor heren koop je bij Dutch World Bikes. We zien tegenwoordig dat de vraag naar e-bikes enorm is. Zelfs zo groot dat deze fietsen overal vandaan gehaald worden. Vaak gaat het dan om goedkope rommel, waar je niet lang plezier aan beleeft. Fietsen die snel gemaakt werden met goedkope materialen, waarbij je er bijna op kunt rekenen dat die na een paar jaar niet meer werken. En daar gaat die dure e-bike dan… Vandaar ook dat wij de klassieke fietsen van vroeger gebruiken. Dit zijn fietsen uit een tijd dat je een fiets voor het leven kocht. Wij knappen ze op en zorgen ervoor dat u hier weer heerlijk op kunt fietsen. Ook als de accu van het elektrische systeem leeg is.

Meer weten over onze e-bike urban voor heren?

Als jij een urban e-bike voor heren wil kopen, dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben topfietsen klaarstaan van merken als Gazelle, Batavus, Juncker en Empo. Maar je kan bij ons ook terecht als je zelf nog zo’n klassieke fiets hebt staan. Deze geven we dan ook een nieuw leven, inclusief elektrisch systeem. Zo hoef jij niet te wennen aan een nieuwe fiets maar kan je gewoon verder trappen op de fiets waar je al je hele leven van geniet. Als je hier vragen over hebt kan je altijd even contact met ons opnemen. We geven je graag advies over je aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.