Urban e-bike dames

Ben jij op zoek naar een mooie, sterke en stoere fiets om lekker op rond te kunnen rijden? Een elektrische fiets die niet zo zwaar is dat je er amper op kunt trappen als de accu een keer leeg is? Neem dan vandaag nog een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan. Bij Dutch World Bikes hebben we namelijk een ruim assortiment aan mooie fietsen voor je klaarstaan. Klassieke fietsen die door ons in een nieuw jasje zijn gegoten. Fietsen van topmerken als Gazelle, Batavus, Juncker en Empo, die werden gemaakt in een tijd dat de fiets die je kocht nog een heel leven meeging.

Op zoek naar een e-bike urban voor dames?

Als jij een urban e-bike voor dames wil kopen, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens op je gemak een kijkje te komen nemen in onze webshop. We hebben de mooiste fietsen op dit gebied voor je klaarstaan. We hebben bij Dutch World Bikes een uniek idee als het op elektrische fietsen aankomt. Wat wij namelijk doen is nieuw leven geven aan fietsen die oorspronkelijk werden gemaakt in de jaren 40, 50 en 60. Klassieke fietsen waar je zelfs nu nog met plezier mee kunt rondrijden. Wij zorgen ervoor dat in deze fietsen een sterke motor wordt gebouwd, zodat die klassieke fiets wordt veranderd in een moderne urban e-bike voor dames.

Wil jij een urban e-bike voor dames kopen?

Indien jij op zoek bent naar een nieuwe fiets met stijl en hoge kwaliteit, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij bieden je deze kwaliteit namelijk aan in onze webshop. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij over ons bedrijf en onze fietsen op onze website hebben staan, of kies een model waarvan je vindt dat dit het beste bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om jouw eigen klassieke fiets door ons te laten ombouwen tot een e-bike. Zo hoef jij je mooie, klassieke fiets niet weg te doen, maar is deze wel helemaal aangepast aan de moderne tijden!