Retro e-bike

Je bent op zoek naar een nieuwe fiets maar vind de stijl van de moderne e-bikes maar niks? Dan kun je altijd even een kijkje komen nemen in het assortiment van Dutch World Bikes. Bij ons vind je namelijk een retro e-bike die er nog helemaal uitziet als de klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60. Dit is ook niet verwonderlijk, want de fietsen die wij verkopen zijn namelijk deze klassiekers, van bekende merken als Empo, Juncker, Gazelle en Batavus! Wat wij doen is deze fietsen helemaal opknappen en er een elektrisch systeem aan toevoegen, waardoor er een prachtige e-bike in retro stijl ontstaat.

De mooiste retro e-bike

Voor een e-bike in retro stijl ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan deze fietsen voor je klaarstaan. Dit zijn de echte klassieke fietsen, gemaakt in een tijd dat fietsen nog werden gemaakt om een heel leven mee te kunnen gaan. Dit is te merken aan alles… het gebruikte materiaal, de stijl, de kwaliteit. Neem eens op je gemak een kijkje in ons assortiment om te zien welke fiets je het meeste aanspreekt. Elke klassieke fiets is door ons met liefde opgeknapt en van een elektrisch systeem voorzien. Dit is een systeem dat je op het eerste oog niet ziet en dat ook zeer licht is. Als jij hiermee gaat fietsen en je accu is leeg, dan trap je net zo makkelijk door.

Meer weten over onze retro e-bike?

Wil jij een retro e-bike kopen en ben je net als wij verliefd op de klassieke fietsen van jaren geleden? Dan zul je ongetwijfeld iets van je gading vinden in ons assortiment. Neem dan ook rustig de tijd om eens te kijken welke fiets je het mooiste vind. Je mag bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit, zowel van de fiets als van het systeem dat wij er op hebben aangebracht. Heb jij zelf nog een klassieke fiets staan? Dan bouwen we deze voor jou om tot een moderne e-bike.