Retro e-bike heren

Bij Dutch World Bikes ben je aan het juiste adres als je een retro e-bike voor heren wil kopen. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende fietsen voor je klaarstaan. Dit zijn niet zomaar elektrische fietsen… Wij nemen namelijk klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 en bouwen deze om tot elektrische fietsen. Meer retro dan dat wordt het niet. Met een e-bike retro voor heren kun je heerlijk fietsen, ook als je de elektrische motor niet aan hebt staan. Neem hiervoor eens een kijkje bij het uitgebreide assortiment dat je op deze website terugvindt.

De mooiste retro e-bike voor heren

We kunnen bij het verkopen van retro fietsen wel gaan voor een moderne fiets met een klassiek uiterlijk, maar is het niet beter om gewoon daadwerkelijk een klassieke fiets te nemen? De fietsen die wij in het assortiment hebben staan zijn allemaal van merken als Batavus, Gazelle, Empo en Juncker. Fietsen uit een tijd dat een fiets nog werd gemaakt om een heel leven mee te gaan. En als wij aan de slag gaan met een dergelijke fiets, dan zorgen wij ervoor dat deze weer helemaal modern wordt. We poetsen de fiets namelijk niet alleen maar op, we bouwen er ook een modern elektrisch systeem in. Licht en stil en bijna niet met het oog te zien.

Een retro e-bike voor heren kopen bij Dutch World Bikes

We hebben in ons assortiment een groot aantal mooie fietsen staan, waar jij direct op kunt stappen en mee kunt gaan toeren. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om jouw eigen klassieke fiets te laten ombouwen tot een e-bike retro voor heren. Die oude fiets wordt zo weer helemaal nieuw, zonder ook maar iets van de klassieke charme te verliezen. Meer weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op met al je vragen over onze prachtige, sterke fietsen.