Normale fiets elektrisch maken

Elektrische fietsen zijn momenteel mateloos populair. Niet verwonderlijk, want het is heerlijk fietsen met de ondersteuning die een elektrische motor je biedt. Er kleven aan de traditionele elektrische fietsen alleen ook wel wat nadelen. Ze zien er een beetje log uit en trappen ook behoorlijk zwaar als jij een keer met een lege accu komt te zitten. Daar komt bij, elektrische fietsen zijn gerust duur te noemen. Bij Dutch World Bikes ben je aan het juiste adres voor een perfecte oplossing. Wij kunnen namelijk een normale fiets elektrisch maken. Heb jij een fiets waar je al vele jaren met plezier op rijdt? Waarom zou je die dan weg doen?

Normale fietsen elektrisch maken bij Dutch World Bikes

We vinden het zonde dat de mooie, klassieke fietsen van de jaren 40, 50 en 60 staan weg te kwijnen. Niet alleen zijn dit namelijk prachtige fietsen, ze zijn ook nog eens heel sterk. Met een beetje liefde en aandacht kunnen deze fietsen een heel leven meegaan. Vandaar ook dat wij ons bedrijf hebben opgericht, om al die klassiekers weer nieuw leven te geven. Maar we willen het je ook mogelijk maken om jouw fiets nieuw leven in te blazen. Het elektrisch maken van een normale fiets is onze specialiteit, dit doen wij dan ook met veel enthousiasme en passie.

Laat ons je normale fiets elektrisch maken

Je wil eigenlijk liever geen afstand doen van je huidige fiets? Dat hoeft toch ook helemaal niet! Bij Dutch World Bikes geven we je fiets een nieuw leven. We knappen de fiets op en bouwen er een elektrisch systeem in dat fluisterstil is. Daarbij is aan je fiets ook niet te zien dat deze elektrisch is gemaakt. We stoppen de kabels, accu en display namelijk vakkundig weg. Wil jij hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op deze website. Of neem contact met ons op om ons al je vragen te stellen over het elektrisch maken van een normale fiets.