Fiets ombouw elektrisch

Je wil een elektrische fiets, maar vind het ook zonde om van je huidige fiets afstand te nemen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Dutch World Bikes is namelijk een specialist op het gebied van het elektrisch maken van gewone fietsen. We bouwen hier een licht, fluisterstil systeem in waarmee elke fiets elektrisch kan worden. Een veel goedkopere oplossing dan een dure e-bike kopen, waarbij het dan nog maar afwachten is of deze wel prettig fietst. We hebben ook een ruim assortiment klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 klaarstaan, die we ook elektrisch hebben gemaakt.

Laat ons je fiets ombouwen naar elektrisch

Als jij ons aan de slag laat gaan met een fiets ombouw naar elektrisch, dan kun je er op rekenen dat je straks nog prettiger rijdt op je huidige fiets. We zorgen er graag voor dat jouw fiets op een betrouwbare manier wordt omgebouwd. We bouwen een systeem in dat een actieradius heeft van 40 tot 160 kilometer. Het is een fluisterstil systeem, waarbij wij ervoor de zorgen dat de kabels, accu en display zo onzichtbaar mogelijk zijn. Doordat het systeem daarbij ook zo licht is, kun je gewoon lekker door blijven fietsen als de accu een keer leeg is. Bij een standaard elektrische fiets is gewoon fietsen nog wel eens een logge aangelegenheid.

Meer weten over een fiets ombouwen naar elektrisch?

Als jij meer wil weten over een fiets ombouw naar elektrisch, dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met ons. We staan klaar om al je vragen op dit gebied te beantwoorden. Zodoende kun jij er op rekenen dat je helemaal op de hoogte bent voordat je ons aan de slag laat gaan met je fiets. Bij Dutch World Bikes hebben we een echte passie voor fietsen, vooral voor de klassieke fietsen zoals deze door bedrijven als Batavus, Gazelle, Empo en Juncker werden gemaakt. We hebben ook een ruim assortiment van deze fietsen in onze webshop staan voor je. Uiteraard allemaal omgebouwd!