Elektrische vintage fiets

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets? Wil je dan wel een model waarvan je er op kan rekenen dat dit vele jaren meegaat, zonder problemen? Er zijn heden ten dage heel wat elektrische fietsen te krijgen. Het probleem daarbij is dat veel van deze fietsen niet erg duurzaam zijn gemaakt. De kwaliteit van e-bikes laat nog wel eens te wensen over… Vandaar ook dat we bij Dutch World Bikes op zoek zijn gegaan naar een manier om e-bikes te leveren waarbij je wel kan rekenen op de hoogste kwaliteit. De oplossing? We nemen klassieke Nederlandse fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 en bouwen deze om tot elektrische fietsen. Zo ontstaat een elektrische vintage fiets die een heel leven mee kan gaan.

De elektrische fiets in vintage uitvoering

De elektrische vintage fiets die wij verkopen is niet zomaar een moderne fiets met een klassieke look. We hebben het hier over fietsen die echt jaren geleden zijn gemaakt. Fietsen van roemruchte Nederlandse fietsenmakers als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker. Fietsen uit een tijd dat je nog een fiets kocht die je hele leven mee ging. Door deze fietsen om te bouwen tot een vintage fiets met elektrisch systeem bieden we een uniek product. Het is aan onze fietsen bijna niet te zien dat ze elektrisch zijn. Dit is ook niet te horen en bij het fietsen niet te merken. Als de accu op is kun je zonder zwaar te hoeven trappen gewoon lekker doorfietsen.

Meer weten over onze vintage fiets die elektrisch is?

Indien je meer wilt weten over onze bijzondere fietsen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om jou te helpen met het uitzoeken van een fiets die jaren meegaat. Heb jij zelf nog zo’n echte klassieker in de schuur staan waar je graag op wil blijven fietsen? Dan kunnen we ook deze fiets voor jou helemaal ombouwen tot een elektrische fiets. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website om hier meer over te lezen.