Elektrische retro fiets heren

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets, maar wil je het liefste een mooi, klassiek model? Neem dan vandaag nog een kijkje in het assortiment van Dutch World Bikes. Wij nemen namelijk de klassieke fietsen, zoals deze in de jaren 40, 50 en 60 door Nederlandse fabrikanten werden gemaakt, en bouwen hier een elektrische motor in. Zo heb je een klassieke fiets, met alle voordelen van dien, maar dan met een moderne draai. Vroeger werden er nog fietsen gemaakt die een heel leven mee gingen. Wij geven ze met behulp van een elektrische motor graag een nog langer leven!

De elektrische fiets met retro look voor heren

Wil jij een elektrische retro fiets voor heren kopen? We hebben een groot aantal modellen voor je klaarstaan. Dit zijn geen fietsen waarmee de retro stijl wordt nagemaakt. Dit zijn daadwerkelijk de fietsen van vroeger, die door ons helemaal worden opgeknapt. Als we tevreden zijn met het resultaat, dan bouwen we hier nog een elektrische motor bij in. We doen dit op dusdanige wijze dat bijna niet te zien is dat jouw nieuwe retro fiets daadwerkelijk een elektrische fiets is! Dat is niet alleen maar prettig qua look, maar ook bij het fietsen zelf. De fiets blijft namelijk zo licht dat je heerlijk door kunt fietsen als de accu een keer leeg is.

Meer weten over onze elektrische retro fiets voor heren?

Indien je meer wil weten over de fietsen die wij in het assortiment hebben staan, dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We staan altijd klaar om jou te voorzien van informatie over jouw nieuwe elektrische fiets. Heb je zelf in de schuur nog zo’n echt klassiek model staan? We knappen deze graag voor je op en zetten hier dan ook nog een motor in. Zo geef jij je oude fiets weer een nieuw leven!