Elektrische retro fiets dames

Er zijn zowel op het Internet als in fysieke winkels heel wat elektrische fietsen te koop. Mooie fietsen waar je lekker een flink stuk mee kunt fietsen. Het nadeel aan deze fietsen is alleen dat ze behoorlijk zwaar trappen als de accu leeg is, maar ook dat ze er niet bepaald elegant uitzien. Het lijkt allemaal niet op die mooie retro fietsen uit de jaren 60, 70 en 80, toen Nederlandse fietsenmakers als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker hun mooiste modellen produceerden. Zou het niet mooi zijn als zo’n mooi model beschikbaar was als elektrische fiets? Nou, dat kan! Wij verkopen namelijk een elektrische retro fiets voor dames die de hoogtijdagen van de Nederlandse fietsenmakerij weer tot leven brengt.

Elektrische fiets met retro look voor dames

Bij Dutch World Bikes bieden we fietsen aan met een uniek concept. We nemen namelijk de klassieke fietsen zoals deze jaren geleden werden gemaakt, maken deze weer helemaal als nieuw en voegen hier een elektrische motor aan toe. Het resultaat is een fiets die er prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens heerlijk rijdt. Het mooie hieraan is dan nog wel het feit dat je aan onze fietsen bijna niet afziet dat ze elektrisch zijn. We stoppen het mechanisme dusdanig weg dat dit niet direct te zien is. Prettig hieraan is dan ook nog het feit dat ons mechanisme weinig weegt, zodat je ook als de accu leeg is nog steeds heel aangenaam kunt fietsen.

Vandaag nog een elektrische retro fiets voor dames kopen?

Als jij een elektrische retro fiets voor dames wil kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons ruime assortiment om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan. Heb jij zelf nog zo’n klassieke fiets staan, waar je eigenlijk geen afstand van wil nemen? Dan bouwen we deze voor jou om tot een elektrische fiets. Uiteraard zorgen we er dan ook voor dat de elektrische retro fiets voor dames er uitziet om door een ringetje te halen.