Elektrische fiets maken van gewone fiets

Je zit in dubio. Aan de ene kant wil je graag een elektrische fiets aanschaffen, maar aan de andere kant wil je ook geen afstand nemen van de fiets waar je al vele jaren met veel plezier op rijdt. Dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die Dutch World Bikes je te bieden heeft. Voor het elektrisch maken van een gewone fiets ben je bij ons namelijk aan het juiste adres! We verkopen in onze webshop klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60, die wij hebben opgeknapt en waar wij een elektrisch systeem aan hebben toegevoegd. Van een gewone fiets een elektrische maken is iets wat wij ook zonder problemen met jouw fiets kunnen doen.

Wil jij van een gewone fiets een elektrische fiets laten maken?

Als jij van jouw fijne fiets een elektrische wil laten maken, dan regelen wij dit voor je. Je krijgt dan een elektrisch model dat nog net zo lekker rijdt als je fiets altijd al heeft gedaan. Het systeem dat wij aan je fiets toevoegen is namelijk heel licht. Bij een gewone elektrische fiets moet je zwaar trappen als de accu een keer leeg is, bij ons is dit niet nodig. Daar komt bij dat het systeem dat wij inbouwen praktisch onzichtbaar is. Accu, kabels en display worden door ons helemaal uit het zicht gemonteerd. Zo laten we de esthetiek van jouw fiets helemaal intact.

Laat ons een elektrische fiets maken van jouw gewone fiets

Van een gewone fiets een elektrische maken is onze specialiteit. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je hier meer over wil weten. Je kunt dan ook eens kijken in ons assortiment om te zien hoe wij te werk zijn gegaan bij een groot aantal andere klassieke fietsen. Als jij van een gewone fiets een elektrische fiets wil maken nemen wij met jou eerst de stappen door. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag om jouw klassieke fiets nieuw leven in te blazen!