Eigen fiets elektrisch maken

Heb jij een fiets waar je nog met veel plezier op rijdt? Zou het niet mooi zijn als je hier een elektrische fiets van kunt laten maken? Dan ben je nu op de juiste website aangekomen. Bij Dutch World Bikes bieden we je namelijk de mogelijkheid om je eigen fiets elektrisch te maken. We knappen je fiets helemaal voor je op en bouwen er een elektrisch systeem in waarmee ook jij lekker elektrisch kunt fietsen. We hebben op deze website meer informatie hierover voor je klaarstaan. Lees dit eens op je gemak door, of neem contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen.

Eenvoudig je eigen fiets elektrisch maken

Het elektrisch maken van een eigen fiets is iets wat wij graag voor je regelen. We zijn ons bedrijf begonnen omdat we het zonde vonden dat vele klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 niet meer worden gebruikt. Dit, terwijl juist in die tijd fietsen werden gemaakt die een heel leven mee gingen. Fietsen van hoge kwaliteit, uit de bekende fabrieken van Gazelle, Batavus, Empo en Juncker. We bieden deze fietsen volop aan in onze webshop, allemaal geheel elektrisch gemaakt! Maar ook het elektrisch maken van je eigen fiets is bij ons mogelijk. Handig als je liever geen afstand wil nemen van je huidige fiets, maar toch elektrisch wil rijden.

Meer weten over het elektrisch maken van je eigen fiets?

Indien je meer wil weten over een eigen fiets elektrisch maken, dan raden wij je aan om gewoon contact met ons op te nemen. Wij bouwen voor jou een licht, fluisterstil elektrisch systeem in waarmee jouw fiets als een zonnetje rijdt. Het systeem wordt door ons dusdanig ingebouwd dat het praktisch niet zichtbaar is. En stel dat de accu een keer leeg is, dan kun je toch eenvoudig doorfietsen, zonder dat je fiets ineens een stuk logger is geworden. Allerhande voordelen waarmee jij straks op je favoriete fiets ook elektrisch kunt rijden. Dutch World Bikes helpt je je eigen fiets elektrisch te maken.