E-bike samenstellen

Vind je dat het tijd is geworden om over te stappen op een e-bike? Maar word je daarbij nog een beetje tegengehouden door het feit dat veel van de moderne e-bikes er niet zo elegant uitzien en vooral ook heel zwaar trappen als de accu een keer leeg is? Dan ben je bij Dutch World Bikes aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan de mooiste e-bikes voor je klaarstaan. Dit zijn klassieke fietsen uit de jaren 40, 50 en 60, die wij hebben omgebouwd tot elektrische fietsen. Je kunt bij ons ook zelf een e-bike samenstellen. Heb jij nog een klassieke fiets in je schuur staan die nog perfect rijdt en die je eigenlijk niet weg wil doen? Wij maken hier een fluisterstille e-bike van!

Zelf een e-bike samenstellen

Wil jij een eigen elektrische fiets samenstellen bij een specialist op dit gebied? We hebben bij Dutch World Bikes veel ervaring met het elektrisch maken van gewone fietsen. Schroom dan ook niet om eens bij ons een kijkje te komen nemen om te zien hoe wij ook van jouw fiets een prachtig elektrisch model maken. We houden van de klassieke look van de fietsen uit de hoogtijdagen van de Nederlandse fietsenindustrie en geven deze fietsen graag een nieuw leven. We helpen je dan ook graag met een e-bike samenstellen die is gebaseerd op deze mooie modellen.

Hoe kun jij zelf een e-bike samenstellen?

Neem contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een elektrische fiets samenstellen. We zorgen er dan graag voor dat jij straks rondrijdt op een elektrische fiets die fluisterstil is en waar ook niet aan te zien is dat deze is bewerkt. De kabels, accu en display zijn namelijk geheel uit het zicht. Voordeel is ook dat het systeem heel licht is, zodat je ook gewoon kunt fietsen als de accu leeg is. Meer weten? Neem dan eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij over onze methode op onze website hebben klaarstaan.