Retro e-bike dames

Je hebt tegenwoordig meerdere fabrikanten die e-bikes op de markt brengen die er uitzien als klassieke fietsen. Leuk bedoeld, maar deze fietsen lijken toch op meerdere vlakken niet op de echte mooie fietsen uit de jaren 40, 50 en 60. Om te beginnen zijn ze bijna altijd van inferieur materiaal en is het veel minder prettig om op deze fietsen te trappen als de accu een keer leeg is. Bij Dutch World Bikes vind je fietsen waarbij je dit probleem niet hebt. Wij nemen namelijk de echte fietsen van lang geleden, knappen deze op en bouwen er een elektrisch systeem in. Dan heb je pas een echte retro e-bike voor dames voor je klaarstaan!

Een e-bike retro voor dames bestellen

Bij Dutch World Bikes vind je fietsen van bekende topmerken als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker. Dit zijn merken die in de jaren 40, 50 en 60 fietsen maakten die pas echt hoge kwaliteit hadden. Toen werden fietsen namelijk nog gemaakt van de beste materialen, om voor het leven van te kunnen genieten. We nemen deze klassieke fietsen en maken hier in onze werkplaats weer nieuwe fietsen van. We knappen het oude model op, zorgen dat hij weer als een zonnetje rijdt en bouwen er dan ook nog een elektrisch systeem in. Dit is een systeem dat onopvallend is en heel stil rijdt. Het is daarbij ook zeer licht, dus als de accu een keer leeg is kan je zonder problemen verder fietsen.

Vandaag een retro e-bike voor dames kopen?

Als jij zo’n mooie retro e-bike voor dames wil kopen, dan kun je hiervoor altijd even contact opnemen met ons. We vertellen je graag meer over onze fietsen en leggen je uit wat je bij ons precies kunt verwachten. Heb jij nog zo’n oude topfiets in je schuur staan? Dan bouwen we deze met alle liefde voor je om tot een elektrisch model. Zo kan je oude karretje nog vele jaren mee, helemaal aangepast aan de wensen van de moderne tijd!