Gewone fiets elektrisch maken

De populariteit van e-bikes is momenteel enorm. Het lijkt bijna wel alsof iedereen wel een elektrische fiets wil hebben. Dat kunnen we ook wel begrijpen, want elektrische fietsen zijn heerlijk om een lange rit op te maken, of om gewoon lekker een stukje mee te fietsen. Het probleem met e-bikes is alleen dat ze vaak behoorlijk log zijn en dat ze er ook niet echt elegant uitzien. Het herinnert in weinig aan die mooie fietsen zoals die in Nederland in de jaren 40, 50 en 60 werden gemaakt. Bij Dutch World Bikes willen we daar iets aan doen. Vandaar ook dat het bij ons mogelijk is om een gewone fiets elektrisch te maken. Heb jij een fiets waar je al vele jaren met plezier op rijdt en wil je hier eigenlijk geen afstand van nemen? Wij knappen hem op en zorgen ervoor dat jij zonder problemen, op je oude fiets, elektrisch kunt gaan rijden!

Gewone fietsen elektrisch maken

Voor het elektrisch maken van een gewone fiets ben je bij Dutch World Bikes aan het juiste adres. We raden je aan om eens een kijkje te nemen op onze website om hier meer informatie over te lezen, of om gewoon een keer contact met ons op te nemen met al je vragen. We hebben door de jaren heen al heel wat klassieke fietsen omgetoverd in moderne, elektrische fietsen die nog jaren langer mee kunnen gaan. Het elektrisch maken van een gewone fiets is onze specialiteit, je mag er bij ons dan ook op rekenen dat dit snel en grondig gebeurt.

Wil jij jouw gewone fiets elektrisch maken?

Als wij gewone fietsen elektrisch maken, dan zijn er meerdere verschillende met de e-bikes zoals je die in de winkel kunt kopen. Om te beginnen is er aan jouw fiets dan bijna niet te zien dat deze elektrisch is. Er zijn geen accu’s, kabels of displays in het zicht en jouw fiets rijdt straks fluisterstil. Daarbij behoud je gewoon het mooie, slanke uiterlijk van je favoriete fiets en rijd jij straks niet op zo’n logge e-bike. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens in ons assortiment te komen kijken om te zien wat wij hier allemaal voor je klaar hebben staan. Topmodellen van merken als Batavus, Gazelle, Empo en Juncker.