Fiets ombouwen elektrisch

Op zoek naar een mooie, sterke elektrische fiets? Dan ben je bij Dutch World Bikes aan het juiste adres. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal fietsen klaarstaan waarbij je er op kan rekenen dat ze heel wat jaartjes meegaan. Sterker nog… ze gaan al heel wat jaartjes mee! We verkopen namelijk fietsen uit de jaren 40, 50 en 60, die helemaal zijn opgeknapt en voorzien van een elektrisch systeem. Dit zijn nog eens fietsen voor het leven! Je kunt er bij ons ook voor kiezen om je eigen fiets te laten ombouwen tot elektrisch model. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Een fiets ombouwen tot elektrische fiets

Als wij een fiets ombouwen en zo elektrisch maken, dan ontstaat er een fiets die het beste van twee werelden combineert. Aan de ene kant is dit namelijk een fiets met de kwaliteit van de echte Nederlandse fietsen van lang geleden. Fietsen van de beste materialen die perfect in elkaar zitten en vele jaren mee kunnen gaan. Aan de andere kant heb je dan wel een fiets die modern is. Wij bouwen namelijk een elektrisch systeem in dat perfect werkt, dat onopvallend is en dat daarbij ook heel licht is. Zodoende wordt er geen afbreuk gedaan aan de klassieke look, terwijl je zonder zwaarder te hoeven trappen door kunt fietsen als de accu leeg is geraakt.

Laat ook jouw fiets ombouwen naar elektrisch

Wil jij je fiets naar een elektrische fiets laten ombouwen? We hebben hier uitgebreide informatie over klaarstaan op deze website. Zo weet jij straks zeker dat je een fiets hebt die helemaal vertrouwd aanvoelt, maar die wel aangepast is voor de toekomst. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een van de vele fietsen uit onze webshop te bestellen. Ook dit zijn namelijk klassieke fietsen van vroeger, van merken als Batavus, Gazelle, Juncker en Empo.