Fiets elektrisch maken

Heb jij een oude fiets staan die nog steeds lekker rijdt? Het model ziet er nog goed uit, het materiaal is sterk en het is eigenlijk zonde om die fijne fiets weg te doen. Toch overweeg je het wellicht, omdat je graag op een elektrische fiets over wil stappen. We hebben dan bij Dutch World Bikes de oplossing voor je. We kunnen namelijk elke fiets elektrisch maken. Dit doen wij met een elektrisch systeem dat perfect werkt, maar dat wel onopvallend en bijzonder licht is. Je blijft zodoende gewoon lekker doorfietsen, ook als de accu leeg is.

Fietsen elektrisch maken

We vinden het bij Dutch World Bikes zonde dat er zoveel fietsen bij het grof vuil worden gezet, terwijl het hier om prachtige, sterke fietsen gaat. Modellen uit de jaren 40, 50 en 60, een tijd dat fietsen nog werden gemaakt om een heel leven mee te gaan. We hebben er dan ook voor gekozen om een bedrijf op te richten dat deze oude fietsen nieuw leven inblaast. We knappen ze helemaal op zodat ze er weer als nieuw uitzien, waarna wij er een elektrisch systeem inbouwen. Zo heb jij een retro fiets die aan de ene kant echt oud is, maar die aan de andere kant wel geheel elektrisch is! We hebben het dan over fietsen van de echte Nederlandse merken als Batavus, Gazelle, Juncker en Empo.

Eenvoudig een fiets elektrisch laten maken

Wil jij je fiets elektrisch laten maken, zodat deze helemaal klaar is voor de moderne tijden? Neem dan even contact met ons op om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Als wij fietsen elektrisch maken doen wij dit met grote zorg en zijn we pas tevreden als alles weer als een zonnetje werkt. Bij ons kun je er ook voor kiezen om, in plaats van je eigen fiets elektrisch te laten maken, een fiets te nemen die wij zelf al hebben omgetoverd. We hebben een ruim assortiment aan topfietsen op dit gebied voor je klaarstaan.