Elektrische urban fiets

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets, maar wil je niet zomaar een goedkoop modelletje bestellen? Wil jij een nieuwe fiets hebben die technisch perfect in elkaar zit, die ijzersterk is en er ook nog eens geheel authentiek uitziet? Dan ben je bij Dutch World Bikes aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste fietsen staan, waarbij je er altijd op mag rekenen dat je iets koopt wat een leven lang mee gaat. Zo hebben wij een elektrische urban fiets in onze webshop waar je met groot genoegen op kunt rijden. Een elektrische fiets die niet zo log is als andere elektrische fietsen, met een echt klassiek design.

Elektrische fiets met urban look

Als jij een elektrische urban fiets wil kopen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal van deze fietsen voor je klaarstaan. De fietsen bij Dutch World Bikes zijn uniek. We nemen fietsen uit de jaren 60, 70 en 80 en bouwen deze helemaal om tot elektrische fietsen. We hebben het dan over de echte klassieke modellen, van Nederlandse topmerken als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker. Dit zijn fietsen die na al die jaren nog in perfecte staat zijn. Fietsen die ook zeker nog een heel leven mee kunnen gaan.

Wil jij een elektrische urban fiets kopen?

Een veel gehoorde klacht bij elektrische fietsen is dat ze zo zwaar zijn en dat ze niet bepaald uitblinken op het gebied van elegantie. Als wij een klassiek model ombouwen tot een elektrische fiets, dan is dit hier bijna niet aan te merken als je ermee fietst. De fiets is namelijk nog net zo licht als eerst en ook aan het uiterlijk is bijna niks te zien. Zo haal jij een elektrische fietst met urban look in huis die net zo lekker fietst als de accu leeg is. We vertellen je hier graag meer over en staan klaar om je te assisteren als je een elektrische urban fiets wil kopen.