Elektrische retro fiets

Ben je op zoek naar een unieke e-bike waar je heerlijk op kunt fietsen, ook als de accu leeg is? Een fiets die er prachtig uitziet en die herinneringen oproept aan de klassieke Nederlandse fietsen van jaren terug? Dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen in het assortiment van Dutch World Bikes. We bouwen namelijk klassieke Nederlandse fietsen van merken als Gazelle, Batavus, Empo en Juncker om tot een prachtige, elektrische retro fiets. Een fiets waar op het eerste oog helemaal niet aan te zien is dat het een e-bike is en die nadat wij er klaar mee zijn nog vele jaren mee zal gaan.

Op zoek naar een retro elektrische fiets

We zijn bij Dutch World Bikes gek op fietsen. Vooral de fietsen uit de jaren 40, 50 en 60 hebben daarbij onze voorkeur. Prachtige fietsen van Nederlandse makelij, uit een tijd dat er nog oerdegelijke fietsen werden gemaakt die een heel leven mee gaan. We hebben de missie om deze fietsen helemaal in hun oude glorie te herstellen en dan ook gelijk uit te rusten met een elektrisch systeem. Zo ontstaat een retro fiets die elektrisch werkt, maar die nog wel de uitstraling heeft van vroeger. We zorgen er ook voor dat er van het elektrische systeem bijna niets te zien is en dat je er ook niks van hoort. Onze elektrische retro fiets ziet er nog net zo uit als hij vroeger bedoeld is.

Meer weten over onze retro elektrische fiets?

Indien je meer wilt weten over onze retro fiets die elektrisch rijdt, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al je vragen hierover te beantwoorden. Of neem eens een kijkje in ons ons assortiment om hier te zien wat wij allemaal voor fietsen klaar hebben staan. We willen onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit leveren die er te vinden is. Het is bij ons ook mogelijk om jouw eigen klassieke fiets om te laten bouwen tot een elektrische fiets. Ook hier vertellen we je graag meer over.